Over WOODGRIP

Woodgrip.nl is een onderdeel van Van Aarle Houtbedrijf B.V.

In 1928 is het bedrijf als klompenmakerij begonnen. Vanaf 1960 werd langzaam overgegaan van klompenmakerij naar een houtzagerij en houthandel. Uit eigen productie leveren we maatwerk tuinhuizen, prefab bergingen, schuttingen, vlonders, gevelbetimmeringen etc.
Sinds de jaren '90 verduurzamen we hout door middel van een vacuüm/druk-impregneerinstallatie (KOMO-keur).

 

In 2005 werd in Boxtel een bouwmaterialenhandel met machinale werkplaats voor ramen, deuren en kozijnen overgenomen. Het houtbedrijf en de bouwmaterialenhandel vullen elkaar prima aan. Tevens werd in 2005 onder de naam Houtweb.nl gestart met de verkoop van tuinhuisjes, blokhutten, speeltoestellen etc. via het Internet. Houtweb.nl heeft inmiddels een internationale klantenkring, met klanten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Portugal. In juli 2008 is een "Weinig Conturex" bewerkingscentrum geïnstalleerd bij onze locatie in Boxtel. Hiermee kunnen we volledig automatisch onderdelen voor ramen, deuren en kozijnen produceren. Een compleet kozijn kunnen we nu in één dag tijd produceren, inclusief spuiten.

 

Medio 2010 is BouwPartner Boxtelde nieuwe handelsnaam van Van Aarle Bouwmaterialen B.V. BouwPartner Boxtel is een landelijke verkoopformule voor bouwmaterialen. BouwPartner Boxtel blijft een zusterbedrijf van Van Aarle Houtbedrijf B.V.
Kijk voor meer informatie op www.bouwpartnerboxtel.nl.

 

Eind 2010 was de nieuwbouw bij onze locatie in Sint-Oedenrode gereed en is Houtweb verhuist van onze vestiging in Boxtel naar onze vestiging in Sint-Oedenrode. In Sint-Oedenrode zijn nu de verkoop van zowel standaard als maatwerk tuinhuisjes samengebracht.

 

Na een flinke groei en verdere professionalisering is de kozijnenafdeling sinds eind 2011 een zelfstandige onderneming en een zusterbedrijf van Van Aarle Houtbedrijf B.V. en BouwPartner Boxtel.
Kijk voor meer informatie op www.vanaarlekozijnen.nl.

 

Aangesloten bij:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info